U Budinščini održan 6. trening blok LAG-a PriZag

slika5

Šesti trening blok Lokalne akcijske grupe (LAG) PriZag održan je jučer u Budinščini u vatrogasnom domu. Općina Budinščina (kao jedini predstavnik iz naše županije) uz još nekoliko općina iz naše regije, a u sklopu projekta sudjelovanja stanovnika u održivom razvoju, djeluje kao osnivač udruge Lokalne Akcijske Grupe PriZag. Projekt financira Europska Unija, a odvija se pod vodstvom Hrvatske mreže za ruralni razvoj (HMRR), Centra za organiziranje zajednice Srednje Moravske (CCO), te udruge za održivi razvoj zajednice (ODRAZ).

Na jučerašnjem treningu se nastavilo razmatranje o elementima lokalne strategije održivog razvoja, provjeravale su se do sada razmatrane mjere strateških planova, te su se u malim grupama razrađivale ideje strateškog okvira plana održivog razvoja. Na kraju treninga, koji se uz kraće pauze (za ručak i za kavu) odvijao u vremenu od 12.00 – 17.15, uslijedila je općenita diskusija o daljnjim koracima osnivanja udruge, o dosadašnjim rezultatima, te je ujedno najavljen slijedeći trening koji će se održati 12. i 13. siječnja u Brezničkom Humu.

2 komentara

 1. Mihael napisao:

  Lijep pozdrav uredniku, svim LAG-ovcima, te pohvala domačinu šestog treninga Lokalne Akcijske Grupe, na lijepoj i ugodnoj atmosferi.

  Mihael Španić
  Općina Ljubešćica

 2. Bruno napisao:

  Puno hvala na pohvalama 😉
  Slobodno preuzmeš slike i tekst i staviš ih na stranice svoje općine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.