Emanuel Egredžija među najboljim športašima KZŽ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU petak 15. siječnja održana je svečanost u povodu proglašenja najboljih športaša Krapinsko-zagorske županije za 2009. godinu, a ista se održala u restoranu „Zelenjak“ u Risvici (pored Klanjca).

U uži krug najboljih (u uzrastu pionira), a na prijedlog savate saveza Krapinsko-zagorske županije, ušao je i Emanuel Egredžija kao predstavnik iz naše općine (o čijim iznimnim uspjesima možete također čitati na našim stranicama). Usprkos vrlo jakoj konkurenciji, osvojio je izvrsno 3. mjesto, zahvaljujući ponajprije osvojenom državnom prvenstvu te kupu iz savate boksa.

Na samom proglašenju sudjelovali su brojni uzvanici iz športskog i javnog života, među kojima su bili nogometaši Krunoslav Jurčić, Robert Prosinečki, slavni vaterpolist Tomislav Paškvalin te mnogi drugi, a koji su ujedno i dodjeljivali nagrade i priznanja najboljim športašima.

Nakon dodjele nagrada i priznanja te održanih brojnih govora, druženje je nastavljeno uz prigodan program, a privedeno je kraju završnim domjenkom.

Ovim putem bismo htjeli i spomenuti da u okviru Kickboxing kluba „Hrvatski vuk“, ITF Taekwando kluba „Terminator“ te kluba koji se bavi savate boksom, naša općina ima, uz Emanuela, također i druge znatne potencijale koji bi se već iduće godine popnu na pobjednička postolja koja su namijenjena najboljim športašima Krapinsko-zagorske županije.

Također, ova je nagrada (uz mnoge druge koje naši dečki i cure redovito donose sa većine natjecanja) još jedno veliko priznanje da se trud, mnogobrojni treninzi i odricanje uvijek isplate, pogotovo u svijetu športa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.