Započeli radovi na uređenju autobusnih stajališta

Tvrtka „Autoprijevoznik i usluge građevinskim strojem Svrtan“ iz Topličice započela je izvođenje radova na uređenju stajališta autobusa javnog i školskog prijevoza na lokacijama utvrđenim prometnim projektom u naseljima Pomperovec, Pažurovec, Sveti Križ, Sveti križ – Hruškari, Zajezda – Kušići i Zajezda – Čivragi.

U okviru posla, najprije će se pristupiti zemljanim radovima vezanim za uređenje temeljnog tla iskopom zemlje, čime će se pripremiti podloga za izradu betonske ploče. Nadalje, slijedi doprema i postava betonskih cijevi te zatrpavanje cijevi uz lagano zbijanje (na tri lokacije stajališta). Konačno, slijedi izrada armirano-betonskih ploča dimenzija dužine 3.4m i širine 1.6m.
Ovim poslom će u potpunosti biti pripremljena podloga za kućice, a koje će zatim dopremiti i montirati tvrtka „Urbana oprema“ iz Rijeke.

Cijena izrade podloge iznosi 19.557,00 kn, cijena dopremanja i montaže kućica iznosi 69.900,00 kn, a u narednoj godini pristupit će se izradi dodatnih 6 stajališta. Projekt u potpunosti financira općina Budinščina.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.