„Vukovi“ ponovno nezaustavljivi; osvojeno šest državnih odličja

U subotu 11. ožujka 2011., u športskoj dvorani OŠ Tuhelj održano je Hrvatsko savate prvenstvo u disciplini assaut za kadete (dječaci do 17 godina). Organizator natjecanja bio je Hrvatski savate savez i savate klub „Hrvatski vuk“, a na prvenstvu je nastupilo 86 natjecatelja iz 12 klubova.

Iz Krapinsko- zagorske županije nastupila su 3 kluba: „Hrvatski vuk“ (sa podružnicama Veliko Trgovišće, Budinščina, Tuhelj i Mače), zatim „Kobra“ Marija Bistrica te „Stubica“. Zagorski klubovi brojili su zajedno 30 natjecatelja.

Od domaćih predstavnika, odnosno natjecatelja koji potpadaju pod podružnicu Budinščina, nastupili su Emanuel i Kruno Egredžija, Matija i Goran Jagić, Karlo Mlinarić te Mak Indra Sever.

Malo je reći da su ostvarili izvrsne rezultate. Naime, dečki su se sa takmičenja vratili sa ukupno šest medalja, od čega su tri zlatne, jedna srebrna i dvije brončane. Matija Jagić i Mak Indra Sever osvojili su brončane medalje, Karlo Mlinarić osvojio je srebro (u finalu poražen od Gorana Jagića), dok su već spomenuti Goran Jagić te braća Kruno i Emanuel Egredžija prvaci države, odnosno zlatni. Spomenimo i to da je ovo Emanuelu četvrti naslov zaredom.

Našim dečkima najiskrenije čestitamo na izvrsnim rezultatima, a prema riječima tajnika Savate saveza KZŽ g. Roberta Špoljara, “ove medalje sa kadetskog prvenstva su jamstvo da će zagorski savate i u budućnosti imati vrlo zapaženu i važnu ulogu u hrvatskom savateu.“

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.