Rekonstruiran vodovod „Frtalji“

Tehničkim pregledom od strane stručne komisije te nakon manjih dorada, privedeni su kraju radovi na rekonstrukciji vodoopskrbnih objekata vodovoda „Frtalji“ u naselju Grtovec. Podsjetimo, u okviru rekonstrukcije, najprije su se izvodili razni zemljani i pripremni radovi potrebni za uređenje dva izvorišta i sabirnika sa taložnicom, nakon čega je uslijedila nabava i doprema kamenog materijala te izvođenje zidarskih radova na ugradnji dopremljenog materijala na oba izvorišta te odvodnim kanalima od izvorišta do sabirnika vode.

Nakon tih radova, uslijedila je nabava i doprema materijala te izvođenje betonskih i armirano-betonskih radova na izgradnji sabirnika vode sa taložnicom i preljevom sa ugradnjom triju metalnih penjalica sa unutarnje strane zida sabirnika, dok je rekonstrukcija završena (prije konačnih dorada na temelju izvješća tehničke komisije) nabavkom i dopremom materijala te izvođenjem radova na izgradnji ograde na lokaciji izvorišta i sabirnika.

Projekt je u potpunosti financirala Općina Budinščina, izvođač je bio obrt „Zidar“ iz Budinščine, dok ukupna vrijednost svih ovih radova iznosi 69.420,56 kn (sa PDV-om).

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.