Novosti u komunalnom održavanju – košenje trave i raslinja

Kao rezultat nedavnog povećanja naknade za komunalno održavanje, ovih je dana započelo košenje trave i uklanjanje ostalog raslinja u pojasu nerazvrstanih cesta na području Općine Budinščina. Prema ugovoru između Općine Budinščina te tvrtke „Eko-Bistrović“ iz Radoboja, navedena će tvrtka u narednom razdoblju izvoditi radove košenja trave u pojasu nerazvrstanih cesta na dionicama i površini koje utvrdi Općina, te će sukladno zahtjevu strojno uklanjati ostalo raslinje uz nerazvrstane ceste.

Cijena izvođenja usluge iznosi 0,25kn/m2 bez PDV-a, dok su se u proteklih tjedan dana radovi ponajviše vršili u mjestima Topličica, Krapinica te Gotalovec, s obzirom na predstojeću manifestaciju “Tak se negda pri nami delale” te niz popratnih sadržaja koji će održavati upravo u Topličici i Gotalovcu.

Obračun izvedenih usluga izvršiti će se u površini izraženoj u m2 nakon obavljene usluge uz prisutnost predstavnika obiju ugovornih strana i predsjednika Vijeća mjesnog odbora iz područja u kojem će se obavljati ugovorene usluge.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.