Odluka o sufinanciranju troškova prijevoza redovnih učenika srednjih škola

Na temelju članka 37. Statuta Općine Budinščina („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ broj 18/09.) Općinsko vijeće Općine Budinščina na 22. sjednici održanoj dana 06.12.2012. godine donijelo je odluku o sufinanciranju troškova prijevoza redovnih učenika srednjih škola s područja Općine Budinščina. Ovom Odlukom utvrđuju se uvjeti sufinanciranja troškova javnog prijevoza u drugom polugodištu školske godine 2012./2013. za redovite učenike srednjih škola s prebivalištem na području Općine Budinščina.

Odobrava se sufinanciranje mjesečnih i polumjesečnih karata za javni prijevoz učenika srednjih škola u visini: 1) kod javnog linijskog autobusnog prijevoza 4% od cijene mjesečne učeničke karte te 2) kod željezničkog prijevoza 12,5% cijene mjesečne učeničke karte, počevši od početka drugog polugodišta pa do kraja školske godine 2012./2013. što uključuje i učeničku praksu.

Pravo na sufinanciranje troškova prijevoza temeljem ove Odluke ostvaruje učenik pri kupnji mjesečne karte kod javnog prijevoznika koji ima potvrdu od strane škole, s popisom učenika za sufinanciranje prijevoza od strane Vlade Republike Hrvatske i Krapinsko-zagorske županije.

Sredstva potrebna za sufinanciranje prijevoza iz ove Odluke planirati će se u Proračunu Općine Budinščina za 2013. godinu, a isplata prijevozniku izvršiti će se po ispostavljenim računima od strane prijevoznika. Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objave u službenom glasniku Krapinsko-zagorske županije.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.