Stipendisti potpisali ugovore

Studenti Marko Vidak, Iva Povijač i Anita Bručić-Matic, te učenici Ivona Bručić, Kruno Egredžija i Josip Ričko, potpisali su u četvrtak 27. prosinca u prostorijama općine ugovore o stipendiranju za školsku i akademsku godinu 2012/2013.

Stipendisti su došli u pratnji roditelja, a ugostio ih je načelnik općine Budinščina Radovan Hercigonja: „Drago mi je da smo i ove godine studentima i učenicima omogućili stipendije. Bilo bi nam draže kada bismo mogli stipendirati i više naših mladih, no trenutna financijska situacija na državnom i lokalnom nivou to ne dozvoljava. Financiranje mladih doprinosi našoj maloj sredini, a time i boljitku Hrvatske u cjelini.”

Učenici srednjih škola primati će do kraja školske godine stipendiju u iznosu od 300,00 kuna, dok će studenti dobivati 500,00 kuna mjesečno (uključivo i iznose od početka školske i akademske godine).

„Siguran sam da ćete opravdati povjerenje koje Vam je općina dala, te vam ovom prilikom želim uspješno daljnje školovanje“, zaključio je prije samog potpisivanja ugovora načelnik Hercigonja.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.