Općina Budinščina i dalje pomaže obitelji Šumak

Mnogi naši mještani i ljudi dobrog srca još su jednom pokazali koliko je u Hrvatskoj izražen osjećaj za potrebite. Iako mnogi građani jedva spajaju kraj s krajem, uvijek iznađu sredstva za one kojima je pomoć potrebna više nego drugima.

Podsjetimo, obitelj Šumak iz Grtovca koju životne nedaće prate u stopu, u četvrtak 7. studenog morala je spašavati živu glavu nakon što je u potkrovlju njihove kuće buknuo požar. Brzom reakcijom obitelji spriječena je tragedija, a uz pomoć susjeda i vatrogasaca i veća materijalna šteta.

U pomoć obitelji među prvima je uskočila Općina Budinščina. Nakon odobrenog iznosa u visini od 5000 kn predviđenog za kupnju drvne građe, danas su obitelj Šumak obišli i načelnik Radovan Hercigonja te njegov zamjenik Dragutin Dugan koji su u ime Općine Budinščina obitelji predali paket s hranom, slatkišima i drugim potrepštinama koje su im prijeko potrebne.

Pomoć obitelji Šumak možete pružiti donacijom hrane, vlažnih maramica, higijenskih potrepština, a posebno odjeće i obuće te igračaka. Žiro račun otvorili su na ime kćeri, pa im možete pomoći uplatom na račun u Zagrebačkoj banci: Josipa Šumak, broj računa 3239514962, IBAN: HR 8823600001000000013.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.