Streličari višestruko zlatni u Maloj Subotici

Članovi streličarskog kluba „Budinščina“ nastupili su u nedjelju 24. studenog u Maloj Subotici pokraj Čakovca na dvoranskom streličarskom turniru prema FITA 2x18m pravilima. Turnir je održan u organizaciji čakovečkog streličarskog kluba „Katarina Zrinska“, a naši streličari su odličnu dvoransku formu iz Novog Marofa pokazali i u Maloj Subotici. Gotovo svi naši streličari kući su se vratili s medaljama, i to uglavnom zlatnog sjaja.

U kategoriji dječaka do 12 godina golim lukom gađao je Maksimilijan Ferenđa i sa ostvarenih 315 krugova osvojio je ispred domaćeg streličara Jana Miljana 1. mjesto. U kategoriji djevojčica do 14 godina stilom „zakrivljeni luk“ Teodora Ferenđa osvojila je sa 399 krugova iza Nike Pavišić iz streličarskog kluba „Cekin“ drugo mjesto.

U kategoriji juniorki složenim lukom gađala je Tamara Brlek i sa 561 krugova osvojila 1. mjesto. Složenim lukom gađao je i junior Deni Babok koji je sa 566 krugova također osvojio prvo mjesto. Istim stilom senior Krešimir Babok osvojio je 9. mjesto.

U kategoriji seniora u disciplini „goli luk“ nastupili su  Dragutin Posavec i Božo Brlek te su osvojili prvo i drugo mjesto. Posavec je konkurenciju ostavio daleko iza sebe pogodivši 513 krugova, dok je Brleku za drugo mjesto bio dovoljan 421 krug.  Zlatom se okitio i senior Dragan Posavec koji je gađao standardnim lukom te je s uvjerljivih 452 krugova osvojio prvo mjesto.

Čestitke našim streličarima na izvrsnim rezultatima!

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.