Mladi streličari zlatni u Sisku

Članovi streličarskog kluba „Budinščina“ nastupili su u nedjelju 8. prosinca u Sisku na dvoranskom streličarskom turniru. Turnir „Sveti Nikola – 2013“ održan je prema FITA 2x18m pravilima, a naši streličari (posebno oni mladi) nastavili su berbu zlatnih medalja.

U kategoriji dječaka do 12 godina golim lukom gađao je Maksimilijan Ferenđa i s ostvarenih 416 krugova uvjerljivo je osvojio 1. mjesto. U kategoriji djevojčica do 14 godina istim stilom gađala je i Nensi Klemen te je s 382 krugova također osvojila prvo mjesto. U istoj dobnoj kategoriji stilom „zakrivljeni luk“ Teodora Ferenđa osvojila je s 393 kruga treće mjesto.

U kategoriji juniorki složenim lukom gađala je Tamara Brlek i s 562 pogođena kruga osvojila 1. mjesto. Složenim lukom gađao je i junior Deni Babok koji je s 564 krugova također osvojio prvo mjesto. Istim stilom senior Krešimir Babok osvojio je 16. mjesto.

U kategoriji seniora u disciplini „goli luk“ nastupili su Dragutin Posavec, Božo Brlek i Dragan Posavec koji su redom osvojili 6., 9. i 10. mjesto.

Čestitke našim streličarima (posebno mladim) na izvrsnim rezultatima!

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.