Tamari Brlek treće mjesto u Varaždinu

Streličarski klub „Cekin“ organizirao je u nedjelju 22. prosinca XXI “Božićni turnir” prema FITA STAR  2X18m + OR pravilima. Turnir je održan gradskoj sportskoj dvorani „Arena“ u Varaždinu, dok o konkurenciji dovoljno govore brojke od 135 natjecatelja iz 37 klubova i 4 zemlje (Hrvatska, Slovenija, BiH, Austrija).

Na varaždinskom turniru nastupili su i članovi streličarskog kluba „Budinščina“. U kategoriji juniorki složenim lukom gađala je Tamara Brlek i sa 555 pogođena kruga osvojila 3. mjesto. Složenim lukom gađao je i junior Deni Babok koji je sa 558 krugova osvojio 5. mjesto. Nensi Klemen i Teodora Ferenđa gađale su zakrivljenim lukom shodno pravilima turnira s juniorkama, te su u konačnici zauzele 9. i 10. mjesto. Zakrivljenim lukom gađali su i Dragutin Posavec i Božo Brlek, te su u kategoriji seniora osvojili 24. i 31. mjesto.

Varaždinskim turnirom završila su prema službenom kalendaru Hrvatskog streličarskog saveza natjecanja u 2013. godini. Neće doduše biti dužeg odmora za streličare, budući da su idući mjeseci rezervirani za niz dvoranskih turnira na kojim će i naši streličari zasigurno nastaviti odličnu formu iz prvog dijela dvoranske sezone.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.