Mladi streličari odlični u Varaždinu

Streličarski klub „Cekin“ iz Varaždina organizirao je u subotu 22. veljače 2014. godine „WA star“ dvoranski turnir prema FITA 2 X 25 + 2 X 18m pravilima. Turnir seniora i juniora u kategorijama zakrivljenog i složenog luka održan je gradskoj sportskoj dvorani „Arena“ u Varaždinu, a nastupili su streličari iz tri države (Hrvatska, Slovenija, BiH). Od streličara koji nastupaju za SK „Budinščina“ gađali su Tamara Brlek, Krešimir Babok, Dragan Posavec, Deni Babok, Filip Husinec, Dragutin Posavec i Božidar Brlek.

Tamara Brlek gađala je složenim lukom te je u vrlo jakoj juniorskoj konkurenciji (Orlić, Potrkač, Mlinarić, Oštrek) osvojila odlično drugo mjesto. Junioru Deniju Baboku pridružio se i Filip Husinec (oba gađaju složenim lukom), a osvojili su redom 2. i 4. mjesto.

U seniorskoj kategoriji složenim lukom gađali su Krešimir Babok i Dragan Posavec te su osvojili 17. i 18. mjesto, dok su zakrivljenim lukom gađali Dragutin Posavec i Božidar Brlek koji su osvojili 16. i 18. mjesto.

Kao što je vidljivo iz rezultata, seniori su na varaždinskom turniru malo podbacili, no za kontinuitet odličnih dvoranskih rezultata naših streličara pobrinuli su se juniori. Odmora za streličare doduše nema, budući da će isti klub na istoj lokaciji u nedjelju 16. ožujka 2014. godine organizirati XLI dvoransko prvenstvo Hrvatske prema FITA STAR  2x18m + OR pravilima.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.