Potpisani ugovori u održavanju i sanaciji lokalnih asfaltiranih cesta

U utorak 12. ožujka 2014. godine u općinskoj vijećnici potpisani su ugovori o obavljanju komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta te izvođenju radova na sanaciji oštećenja na asfaltiranim nerazvrstanim cestama na području Općine Budinščina.

Ugovor o obavljanju komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta potpisan je između Općine Budinščina koju zastupa načelnik Radovan Hercigonja i tvrtke „Transporti Duktaj“ koju zastupa vlasnik Stjepan Duktaj. Opseg i sadržaj radova obilaskom  nerazvrstanih cesta na području mjesnog odbora uz prisutnost predsjednika Vijeća mjesnog odbora utvrđuje Komisija za održavanje i uređenje nerazvrstanih cesta. Ugovoreni poslovi uključuju strojno kopanje i čišćenje odvodnih jaraka, ugradnju betonskih cijevi, strojnu ugradnju drobljenog kamenog materijala i dr.

Nadalje, tvrtka „Svrtan j.“ d.o.o iz Topličice i Općina Budinščina potpisali su Ugovor o izvođenju radova na sanaciji oštećenja na asfaltiranim nerazvrstanim cestama na području Općine Budinščina. Ugovor obuhvaća radove na sanaciji oštećenja nastalih na asfaltiranim nerazvrstanim cestama na ukupnoj površini od 671,82 m2. Ukupan iznos ovih radova iznosit će 143.125,00 kuna s uračunatim PDV-om.

Potpisivanju ovih ugovora prisustvovali su i zamjenik načelnika Dragutin Dugan te predsjednica Općinskog vijeća Dijana Margetić.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.