Završeni radovi na uređenju mrtvačnice u Zajezdi

Općina Budinščina u Proračunu za 2015. godinu osigurala je sredstva za radove na mrtvačnici u Zajedi te vanjskom prostoru ispred objekta. Radovi su izvršeni na unutarnjem uređenju prostora demontažom postojeće oštećene betonske podloge, izradom nove glazure s armaturom i hidroizolacijom te postavljanjem keramičkih pločica. Također su izvršeni radovi na uređenju vanjskog natkrivenog prostora ispred ulaza u mrtvačnicu izradom glazure s armaturom, polaganje kamena (mozaika) i oblaganje stupova mramornim pločama.

Od ostalih radova izvedeno je rezanje asfalta, iskop kanala, te postavljanje odvodnih cijevi, obrada špaleta oko vrata, popravak fasade i cokla, te bojanje drvene krovne konstrukcije. Radove je izvršila domaća tvrtka PUNEK GRADNJA d.o.o. iz Budinščine, Topličica 32.

Cijena izvedenih radova za kompletnu adaptaciju iznosi 56.530,00 kuna bez PDV-a., a PDV u iznosu od 14.132,50 kuna prenosi se na poreznog obveznika primatelja usluga tj. na Općinu Budinščina.

Radovi na mrtvačnici su preuzeti od strane naručitelja i izvoditelja radova i utvrđeno je da su izvršeni u skladu s ponudom i zaključenim ugovorom. Načelnik Radovan Hercigonja zadovoljan je učinjenim i smatra da ispraćaj naših pokojnika iz kuće oproštaja mora biti dostojanstven, a općinska vlast je u skladu s Planom razvoja infrastrukture poduzela važne korake da ovo područje ne zaostaje za drugima.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.