OŠ „Vladimir Nazor“ u Budinščini zlatni status Međunarodne Eko-škole

Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Budinščina proslavila je u srijedu 25. svibnja svoj dan u izrazito svečanoj atmosferi. Naime, nakon desetogodišnjeg zalaganja i truda od strane učenika, njihovih učitelja i drugih djelatnika škole, školi je zasluženo pripao zlatni status Međunarodne Eko-škole. Općina Budinščina i ove je godine bila kum škole.

Ovo je prigodom uime Općine Budinščina zamjenik načelnika Dragutin Dugan donirao školi osobno računalo, koje je uručio ravnateljici Mariji Zozoli.

Program proslave Dana škole započeo je podjelom prigodnih poklona učenicima i njihovim mentorima iz OŠ u Budinščini te PŠ u Hraščini, koji su na županijskim i državnim razinama ostvarili zapažene rezultate. Po završetku programa upriličeno je svečano podizanje zelene zastave, a ova je čast pripala učenicima koji su se istaknuli na državnim natjecanjima.

Kao što smo naveli, ove su godine učenici OŠ u Budinščini te PŠ u Hraščini ostvarili zapažene rezultate iz matematike, tehničkog, likovnog i drugih predmeta, a koji su to učenici bili i što su sve osvojili možete pogledati na službenim stranicama osnovne škole.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.