Potpisani ugovori za kapitalne investicije na području Općine Budinščina

Načelnik Općine Budinščina Radovan Hercigonja potpisao je u utorak 19.07.2016. godine u prostorijama Općine Budinščina ugovore s predstavnicima izvoditelja radova, čime se nastavlja s kapitalnim investicijama i komunalnim djelatnostima na području Općine Budinščina.

Potpisani ugovori odnose se na sljedeće radove:

Ugovor sa tvrtkom COLAS Hrvatska iz Varaždina za modernizaciju (asfaltiranje) nerazvrstanih cesta i ostalih prometnih površina na području Općine Budinščina i to:

  • Pece—PP3 Petrinići,
  • Zajezda -Z-8 do Z 6 do zaseoka Nemci,
  • Krapinica- K-4 dio od LC 22024- Zagorci ,
  • Prepuštovec – PPM-5 dio ceste spoj Delići na PPM-6,
  • Budinščina – B-11 dio ceste do D-24- Zagorec,
  • Budinščina B-16 dionica ŽC- Fuliri ,
  • grobna staza na groblju Sveti Križ i
  • parkirališni prostor ispred Vatrogasnog doma u Budinščina.

Cijena radova iznosi 875.413,02 kune s PDV-om. Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Općine Budinščina, a dio sredstava – maksimalno 201.320,64 kune, sukladno potpisanom Ugovoru sufinancirat će Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Potpisan je Ugovor s tvrtkom Transporti Duktaj iz Budinščine 22 za obavljanje komunalne djelatnosti košenja trave i raslinja uz nerazvrstane ceste na području Općine Budinščina, a planirana sredstva za tu namjenu osigurana su u Proračunu Općine Budinščina i iznose 75.000,00 kuna.

Potpisan je Ugovor s obrtom Čukelj (vl. Čukelj Mario iz Budinščine 79) za uređenje nerazvrstanih cesta na području Općine Budinščina (strojno kopanje i čišćenje odvodnih jaraka, ugradnja betonskih cijevi, strojna ugradnja drobljenog kamenog materijala, strojno orezivanje i ravnanje trase ceste, popravak bankina i prijevoz kamenog materijala iz kamenoloma). Ukupno planirana sredstva s materijalom potrebnim za navedene aktivnosti iznose 655.000,00 kuna, a sredstva su osigurana u Proračunu Općine Budinščina.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.