Društveni dom Krapinica spreman za druženja

Općina Budinščina nastavila je s uređenjem interijera u Društvenom domu Krapinica. U tvrtki Pevec nabavljene su keramičke pločice za uređenje kuhinje, sanitarnog čvora i ostave, a trošak nabave iznosi 6.700,65 kuna. Postavljanje pločica izvela je tvrtka PUNEK GRADNJA d.o.o. iz Budinščine. Trošak postavljanja pločica iznosi 5.522,00 kuna bez PDV-a, a s PDV-om 6.902,50 kn.

Potom su izvedeni soboslikarsko-ličilački radovi koje je izvela tvrtka Gričar iz Budinščine, a trošak iznosi 1.849,70 kuna. Nadalje, pristupilo se nabavi kuhinjskog namještaja – kuhinjskog bloka, sudopera i štednjaka – a cijena istog iznosi 5.100,00 kuna. Montažu kuhinje i sređivanje vodovodne instalacije izvršila je tvrtka GRGA-MONT iz Novog Marofa te trošak ovih radova iznosi 2.385,00 kuna. Ukupan trošak uređenja dijela interijera Društvenog doma u Krapinici iznosi 22.937,85 kuna, radovi su preuzeti te je utvrđeno da su izvedeni u skladu s propisima.

Načelnik Radovan Hercigonja izjavio je da je uređenje postojećih domova višegodišnji program, ali sa zadovoljstvom može reći da se takvi programi privode kraju. Ovim uređenjem stvoreni su uvjeti za okupljanje mladih, za rad Mjesnog odbora i za aktivniji društveni život u naselju.  

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.