Hercigonji pohvale na račun uspješnog vođenja Općine

U nedjelju 30. travnja održan je u okviru Dana Općine Budinščina u Domu kulture u Budinščini kulturno-umjetnički program. Program je započeo u 19.00 sati, a nastupili su Glazbena družina „Franjo Dugan“ iz Budinščine, osnovnoškolci iz Budinščine, članovi udruge Gotali te drugi gosti.

U ponedjeljak 1. svibnja 2016. godine u sklopu proslave Međunarodnog praznika rada i blagdana sv. Josipa, zaštitnika Općine Budinščina, održana je u Domu kulture u Budinščini svečana sjednica. Sjednici koja je započela u 13.00 sati prethodila je sveta misa slavljena u crkvi sv. Josipa Radnika u Budinščini.

Svečanoj sjednici Općinskog vijeća prisustvovali su uz domaćeg načelnika Radovana Hercigonju, zamjenika Dragutina Dugana te predsjednicu Općinskog vijeća Dijanu Margetić i saborski zastupnik Žarko Tušek, državni tajnik pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Mario Antonić, predsjednik zagorskog HSS-a Marijan Hohnjec, zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek-Jambrek, brojni načelnici i gradonačelnici te drugi gosti.

Pozdravnu riječ uputila je predsjednica Općinskog vijeća Dijana Margetić, nakon čega se načelnik Općine Budinščina Radovan Hercigonja osvrnuo na rad Općine kroz proteklih 12 mjeseci te na planove u narednom razdoblju. Pohvale Hercigonji na račun uspješnog vođenja Općine uputili su Žarko Tušek, Mirko Krznar te Vlasta Hubicki.

U sklopu sjednice održan je i kulturno umjetnički program na kojem su sudjelovali članovi Glazbene družine „Franjo Dugan“ iz Budinščine, učenici iz Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Budinščina te članovi Udruge „Gotali“.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.