Završeni radovi na uređenju Društvenog doma Pece

Nakon prošlogodišnjih radova na uređenju Društvenog doma u naselju Pece, u ovoj godini uslijedio je nastavak. Nabavljena je i ugrađena preostala stolarija – troja vrata za sanitarni čvor te vrata i roleta za kuhinju. Trošak nabave iznosi 8.700,00 kuna s PDV- om, a izradu i postavljanje izveo je Stolarski obrt „ŽEGER“ Iz Novog Marofa.

Nakon toga je tvrtka „PUNEK GRADNJA d.o.o.“ iz Topličice izvršila hidroizolaciju i cementnu glazuru. Cijena navedenih radova iznosi 10.557,50 kuna s PDV- om. Potom je uslijedila nabava podnih keramičkih pločica, a izbor istih prepušten je Vijeću mjesnog odbora koji je odabrao lijepu i cijenom pristupačnu kombinaciju pločica. Cijena pločica iznosila je 7.828,00 kuna s PDV-om, a postavljanje keramike također izvela je tvrtka PUNEK GRADNJA d.o.o.

Ukupno je postavljeno 103 m2 keramičkih pločica i 33,5 m sokla, a trošak iznosi 9.256,25 kuna s PDV-om. Pored unutarnjeg uređenja, izvršeno je i uređenje-asfaltiranje ispred doma čime je stvoren ugodan prostor koji služi ne samo kao parkiralište, već ga djeca iz naselja koriste i za igru i druženje.

Stari-novi predsjednik Vijeća mjesnog odbora Tomo Žabčić zadovoljan je što je Općina Budinščina prepoznala inicijativu mještana naselja Pece te iz devastiranog objekta s puno truda samih mještana, kao i proračunskih sredstava, građevinu uredila u lijep objekt za različite društvene sadržaje te ga spasila od daljnjeg propadanja.

„Nakon ovih radova slijedi daljnje uređenje doma za bolji standard i kvalitetu života mještana“, istaknuo je načelnik Radovan Hercigonja.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.