OBAVIJEST o javnom uvidu u Nacrt prijedloga Plana gospodarenja otpadom Općine Budinščina za razdoblje 2017. – 2022. godine

Nacrt prijedloga Plana gospodarenja otpadom Općine Budinščina za razdoblje 2017. – 2022. godine (u daljnjem tekstu: Nacrt prijedloga Plana) upućuje se na javni uvid radi pribavljanja primjedbi, prijedloga i mišljenja.

Javni uvid u Nacrt prijedloga Plana trajat će 30 dana i to od 29.09.2017. do 29.10.2017. godine. Tijekom trajanja javnog uvida, uvid u Nacrt prijedloga Plana moguće je izvršiti na internetskim stranicama Općine Budinščina (www.budinscina.hr) i u zgradi Općine Budinščina, Budinščina 6, radnim danom od 7,00-15,00 sati.

Tijekom javnog uvida zainteresirana javnost može primjedbe i prijedloge mišljenja na Nacrt prijedloga Plana upisati u knjigu primjedbi izloženu uz predmetni dokument ili dostaviti u pisanom obliku putem obrasca objavljenog na službenim internetskim stranicama Općine Budinščina, na adresu: Općina Budinščina, 49284 Budinščina, Budinščina 6 ili elektroničkom poštom: opcina.budinscina@kr.t-com.hr zaključno s danom završetka javne rasprave.

Mišljenja, prijedloge i primjedbe javnosti i zainteresirane javnosti koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.