Održana tradicionalna podjela poklona za sv. Nikolu

Općina Budinščina i ove je godine organizirala tradicionalnu podjelu darova povodom blagdana Svetog Nikole. Darovi su podijeljeni svim polaznicima Dječjeg vrtića „Bubamarac“ Budinščina i svim učenicima Osnovne škole Vladimir Nazor Budinščina (što uključuje i djecu s područja Općine Hrašćina koji polaze osnovnu školu u Budinščini).

Darovi su također osigurani i za 51 dijete smješteno u Centru za odgoj i obrazovanje Zajezda, za djecu Mjesnog odbora naselja Pece – 55 komada i sve koji su se odazvali priredbi. Općina Budinščina je nakon upućenog poziva za dostavu ponuda u tvrtki „KITRO – prodavaonica Budinščina“ nabavila ukupno 450 darova, pri čemu je vrijednost dara bila je 35,00 kuna.

U svrhu podrške akciji „Kupujmo hrvatsko“, odlukom načelnika Radovana Hercigonje kupljeni su hrvatski proizvodi, a ovom prigodom Hercigonja je istaknuo i sljedeće: „Cilj nam prije svega da obradujemo naše najmlađe. Trudimo se da uvijek budemo uz našu djecu, da pratimo njihovo obrazovanje i odrastanje, stoga je i ovo darivanje lijep uvod u adventsko raspoloženje“.

 

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.