Poziv na prethodno savjetovanje za pripremu otvorenog postupka javne nabave E-MV-14/18

PREDMET: Poziv na prethodno savjetovanje za pripremu otvorenog postupka javne nabave E-MV-14/18 Rekonstrukcija građevine infrastrukturne namjene, prometnog sustava cestovnog prometa – nerazvrstane ceste od državne ceste D-24 do groblja i mosta preko rijeke Krapine, 3. skupine

Naručitelj Općina Budinščina priprema otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za izvođenje radova na rekonstrukciji građevine infrastrukturne namjene, prometnog sustava cestovnog prometa – nerazvrstane ceste od državne ceste D-24 do groblja i mosta preko rijeke Krapine, 3. skupine, sukladno Dokumentaciji o nabavi, evidencijski broj nabave E-MV-14/18.

Sukladno članku 198. stavku 3. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16) u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s predmetnom nabavom, Naručitelj Općina Budinščina stavlja na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima dokumentaciju o nabavi koja sadrži dokumente:

  • Dokumentacija o nabavi
  • Projektno-tehnička dokumentacija s troškovnicima
  • ESPD obrazac

Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 20.04.2018., do kada je otvoreno prethodno savjetovanje, dostave svoje primjedbe i prijedloge na adresu elektroničke pošte info@euasistent.eu.

Nakon provedenog savjetovanja, Naručitelj će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti na svojim internetskim stranicama i na EOJN.

 

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.