Prvi u nizu: potpisan Ugovor za uređenje prilaza zdravstvenoj ambulanti u Budinščini

U ponedjeljak 28. svibnja u prostorijama Općine Budinščina, načelnik Radovan Hercigonja i direktor tvrtke MS Milengrad Andrej Curiš potpisali su Ugovor o izvođenju radova na uređenju parkirališta i pristupne ceste prema zdravstvenoj ambulanti u Budinščini. Vrijednost radova bez PDV-a iznosi 74.934,52 kune, a s PDV-om 93.668,15 kuna.

Unazad nekoliko godina Općina Budinščina uložila je znatna sredstva za poboljšanje standarda naših pacijenata, a time i ugodnijeg okruženja i uvjeta rada zaposlenika. Kako bi se zaokružila cjelina, krenulo se u izradu troškovnika, provedbu natječaja te je potpisan je ugovor za izvođenje radova na uređenju prilaza i parkirališta. Radovi bi trebali biti završeni kroz 45 dana, a vrijedi istaknuti da općina vodi brigu o svemu bez obzira je li primjerice ambulanta u općinskom vlasništvu ili županijskom. Zahvaljujući odličnom partnerskom odnosu sa Domom zdravlja KZŽ uspjeli su realizirati da ambulanta i okoliš postanu ugodan prostor za sve koji ovdje dolaze.

„Vjerujemo da će navedeno rješenje biti na zadovoljstvo svih pacijenata, djelatnika ambulante i miješana, a time će i sam centar dobiti ljepši i uređeniji izgled. Ovo je samo jedan od ugovora čija potpisivanja slijede u narednom razdoblju, s obzirom da se ide u realizaciju niza akcija na poboljšanju i izgradnji komunalne infrastrukture“ – izjavio je načelnik Radovan Hercigonja.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.