Beate nastupile na 23. susretu zborova KZŽ

U nedjelju 14. listopada 2018. godine u organizaciji Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih udruga Krapinsko-zagorske županije, u pregradskoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije održan je 23. Susret zborova KZŽ na kojoj je uspješno nastupio i naš zbor mladih “Beate” glazbene družine Franjo Dugan.

Na smotri je ukupno nastupilo 14 zborova s područja KZŽ : “Salve Regina” iz Pregrade, Zbor mladih “Beate” glazbene družine Franjo Dugan iz Budinšćine, Ženski zbor KUD-a Bedekovčina, Zbor crkve svete Katarine iz Krapine, MVS KUD-a Lovro Ježek „Ježice“ iz Marije Bistrice, KUD Rikard Jorgovanić iz Huma na Sutli, Udruga Magdalenić iz Bedekovčine, KUD Ilirci Krapina, Mješoviti pjevački zbor KUD-a Zlatko Baloković iz Krapinskih Toplica, Ženski zbor KUD-a Sloboda iz Oroslavja, MPS Kraljevec na Sutli, Vokalni sastav Arete iz Konjščine, PZ Đuro Prejac iz Desinića i KUD „Naša Lipa“ Tuhelj. Čestitke našim mladima pod vodstvom Lane Kocman na uspješnom predstavljanju naše Općine.

Ujedno koristimo prigodu pa pozivamo sve zainteresirane „i mlade i stare“ da se uključe u rad naših zborova i tamburaškog orkestra koji djeluju u okviru Glazbene družine „Franjo Dugan“ Budinščina jer „uz glazbu i pjesmu sve je lakše, sve je ljepše“.  Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona: 098/137-3090 (Dijana Margetić) ili 098/976-4901 (Lana Kocman).

Hvala Redovnika

Molitva majke zagorske

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.