Održana Godišnja skupština DVD-a Budinščina

U subotu 1. 2. 2020. godine u 18:00 sati, održana je Godišnja skupština DVD-a Budinščina. Skupštini održanoj u Vatrogasnom domu u Budinščini nazočili su mnogobrojni gosti tako da se i u proširenom domu tražilo mjesto više. Predsjednik DVD-a Budinščina Mladen Ban na početku je posebno pozdravio gosp. Marijana Lovrenčića, zapovjednika Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije, prisutan je bio i načelnik Općine Budinščina Radovan Hercigonja, načelnik općine Končanica Zlatko Bakunić, predsjednica Općinskog vijeća Budinščine Dijana Margetić, kao i novoizabrana ravnateljica OŠ Vladimir Nazor Budinščina Renata Kreber-Mikšaj. Prisutna su bila i Vatrogasna društva iz Jarmine, Končanice, Rakitja, Konjšćine, Jertovca, Gornje Konjšćine , Galovca, Zlatar Bistrice, Batine i drugi te predstavnici ostalih udruga s područja Općine Budinščina.

Izvješće o radu DVD-a dao je tajnik Dražen Hranić, te zapovjednik Ivica Pažur, a blagajničko poslovanje kao i Financijske planove obrazložio je Nikola Fulir. Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno.

Na kraju je načelnik Radovan Hercigonja pohvalio rad vatrogasaca te istaknuo da Općina, sukladno zakonskim odredbama, kontinuirano financijski prati rad DVD-a tako da je za redovnu djelatnost društva u 2019. godini Općina osigurala 165.000,00 kuna. Zahvalio je članovima društva na njihovom zalaganju i trudu, a da sve ide u dobrom smjeru dokaz su ovi naši mladi koji su ovdje i koji će nastaviti taj rad, humani rad i zajedništvo bez čega ne bi bilo ni rezultata. Potom su i ostali gosti čestitali društvu na njihovim aktivnosti te su im zaželjeli da se sve planirano ostvari i da imaju što manje požara i intervencija.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.