Općina Budinščina darivala đake prvake

Odmoreni i veseli učenici ponovno su se našli u školskim klupama, a najuzbuđeniji su bili učenici prvog razreda kojih je ove godine više nego proteklih godina. Ove godine je u prvi razred upisano čak 30 učenika koji su raspoređeni u dva razredna odjela.

Učenicima se obratila ravnateljica škole Renata Kreber-Mikšaj koja im je zaželjela dobrodošlicu. Uime Općine Budinščina obratila se predsjednica općinskog vijeća Dijana Margetić koja je svim učenicima 1. razreda uručila prigodne poklone te zaželjela zdravu i uspješnu školsku godinu. Također je prenijela čestitke i dobre želje koje je prvašićima uputio načelnik Općine Budinščina Radovan Hercigonja, ali i svim drugim učenicima i zaposlenicima naše osnovne škole, uz poruku da će Općina Budinščina i dalje nastojati biti podrška u svemu što nastavu, obrazovanje i izvannastavne aktivnosti čine boljima i kvalitetnijima.

Nakon toga razrednice Ljiljana Belužić i Josipa Kocman odvele su učenike u njihove nove učionice koje su obnovljene i posebno pripremljene budući da je u njima do sada bio smješten Dječji vrtić.

Roditeljima su podijeljeni udžbenici koje je financiralo Ministarstvo, te ostali radni materijal kojeg su financirali Krapinsko-zagorska županija i Općine Budinščina te Općina Hrašćina za učenike koji dolaze iz Gornjeg i Donjeg Kraljevca.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.