OBAVIJEST o programu predškole u pedagoškoj godini 2021./22.

Dječji vrtić Budinščina poziva roditelje predškolske djece koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, na upis djece u program predškole koji se provodi u Dječjem vrtiću Budinščina te Vas molimo da dostavite zahtjev za upis u predškolu zajedno sa dokumentacijom navedenom u dnu zahtjeva, odnosno, ukoliko dijete neće polaziti program Predškole u našoj Općini, potvrdu o pohađanju programa predškole u drugoj općini/gradu.

U prilogu ove obavijesti dostavljamo i dokumentaciju koju su roditelji polaznika programa predškole u Dječjem vrtića Budinščina dužni ispuniti i potpisati od strane oba roditelja (privola/suglasnost, podaci za imenik djeteta/izjava o dovođenju-odvođenju). Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti u Dječji vrtić Budinščina do 09.12.2021.

Zbog preporuka i naputaka HZJZ-a i resornog Ministarstva ove godine se neće održati roditeljski sastanak, već će smjernice za roditelje sa rasporedom održavanja i potrebnih stvari biti objavljeni na web stranici Općine Budinščine te oglasnoj ploči Vrtića.

Kratko međusobno upoznavanje i prilika za eventualna pitanja i nedoumice biti će prvog dana Predškole ispred Vrtića, nakon čega će djeca s voditeljem ići u svoju skupinu gdje će se pobliže upoznati sa samim voditeljem i prostorom.

Program predškole (tzv. mala škola) obvezan je za svu djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u godini prije polaska u osnovnu školu, a koja su rođena od 01. travnja 2015. do 31. ožujka 2016. (odnosno koja će do 31. ožujka 2022. navršiti šest godina).

Program predškole obvezan je i besplatan te će se provoditi od 14. prosinca 2021. do 31. svibnja 2022.

Prvi dan Predškole održat će se 14. prosinca s početkom 16:00 u prostorijama Dječjeg vrtića Budinščina.

Obrazac Zahtjeva za upis djece u program predškole možete preuzeti na internet stranici Općine Budinščine. Upisi se vrše slanjem dokumentacije osobno ili na e-mail: administracija@dvbudinscina.hr od 01.12.2021.-09.12.2021. svakog radnog dana od 7-15 sati.

Za sve eventualne informacije i nejasnoće možete se obratiti na broj telefona: 049/264-068; 049/552-087 ili na e-mail: administracija@dvbudinscina.hr

Prilikom dolaska u Vrtić molimo Vas da se pridržavate propisanih naputaka i preporuka (obavezno nošenje maske i dezinficiranje ruku kod ulaska u ustanovu (odrasli), dezinfekcija obuće na dezbarijeri, pridržavanje propisanog razmaka (1,5 – 2 m), mjerenje temperature i upis na evidencijsku listu).

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.