Upisi u Dječji vrtić Budinščina

Upisi u Dječji vrtić Budinščina vršit će se za djecu od navršenih godinu dana do polaska u osnovnu školu sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (“NN” broj 10/97, 107/07, 94/13, 98/19) u redoviti (desetosatni) program njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi koji su prilagođeni razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima.

U redovnom desetsatnom odgojno-obrazovnom programu objavljuju se slobodna mjesta:

  • u dvije jasličke skupine, 10-satni program (1 godina do 3 godine) upisuje se 12 djece,
  • u dvije vrtićke skupine, 10-satni program (3 godine do polaska u školu) upisuje se 15 djece.

Zahtjev za upis djece u Dječji vrtić Budinščina i obrazac za inicijalni razgovor zajedno s pripadajućom dokumentacijom, podnosi se u zatvorenoj omotnici s naznakom „Povjerenstvo za upis djece u Dječji vrtić Budinščina“ do 24. svibnja 2022. godine na adresu:

Dječji vrtić Budinščina, Budinščina 1K, 49284 Budinščina,

  • osobnim dolaskom,
  • poštom

Prednost pri upisu djece u Dječji vrtić Budinščina imaju djeca s prebivalištem na području Općine Budinščina koja žive s roditeljima s prebivalištem na području Općine Budinščina.

Zahtjev za upis djeteta u Dječju vrtić Budinščina mogu podnijeti i roditelji s prebivalištem izvan područja Općine Budinščina, čije dijete će se  upisati u dječji vrtić  ukoliko će za pedagošku godinu 2022./2023.  ostati  slobodnih mjesta za upis.

Napomena: Za djecu s prebivalištem na području Općine Budinščine koja pohađaju vrtiće NE TREBA ponovno podnositi zahtjev za upis.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.