4. rujna započela je nova školska godina u OŠ  Vladimir Nazor Budinščina

Učenici su s veseljem i nestrpljenjem iščekivali ponovni susret s prijateljima i učiteljima. Najuzbuđeniji su ipak bili najmlađi đaci, đaci prvaci. Za njih su njihovi stariji školski prijatelji, polaznici dramsko- recitatorskih skupina, pripremili kratak i prigodan program.

Ove školske godine upisano je 17 učenika u jedan razredni odjel prvog razreda. Uz upoznavanje s razrednicom, učiteljicom Monikom Ban, najmlađe učenike i njihove roditelje pozdravila je ravnateljica škole gđa. Renata Kreber-Mikšaj te gospođa Dijana Margetić, predsjednica Općinskog vijeća Općine  Budinščina koja je zaželjela dobrodošlicu malim đacima i njihovim roditeljima. Istaknula je da je Općina Budinščina uvijek otvorena prema svima i spremna na suradnju. Pozvala je prisutne na  dobru komunikaciju kako bi  mali đaci postali jednog dana punopravni i sretni članovi naše općine. Kao znak dobrodošlice u školu svim đacima prvacima uručila je male poklončiće-školski pribor i slatkiše, a ravnateljica je podijelila majice kao poklon Krapinsko-zagorske županije.

Nakon toga, mali đaci prvaci veselo su se uputili s svojim roditeljima i razrednicom u svoj razred koji će im postati drugi dom tijekom ove školske godine.

Svim učenicima i učiteljima želimo mnogo uspjeha u novoj školskoj godini!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.