„Mlade nade“ prikazale sav svoj potencijal

dsc07947U organizaciji nogometnog kluba „Milengrad 2005“, u Budinščini je 5. kolovoza 2010. godine održano nogometno druženje pod nazivom „Mlade nade“. Na druženju se okupilo četrdesetak dječaka (rođenih između 1996. i 2001. godine), pristigao je i veći broj njihovih roditelja, a potrebe za formiranjem momčadi nije bilo obzirom da su dečki došli u već formiranim i uigranim ekipama. Živopisnih naziva (odabranih od njih samih), a primjereno njihovoj dobi, natjecale su se slijedeće momčadi: „Žutokljunci“, „Nikud nikam“, „Ludi pingvini“ te „Gornji Kraljevec“.


Svaka je momčad odigrala dvije utakmice, jednu polufinalnu te utakmicu za treće, odnosno za prvo mjesto. Utakmice su počele u 10 sati, ždrijebom su odlučeni parovi te je dosad rečeno izgledalo ovako:

Polufinale:

Nikud nikam – Ludi pingvini: 1:3

Žutokljunci – Gornji Kraljevec: 0:9

Za 3. mjesto:

Nikud nikam – Žutokljunci: 7:1

Za 1. mjesto:

Ludi pingvini – Gornji Kraljevec: 4:0

Naposljetku, igrači zainteresirani za članstvo u Milengradu, odigrali su i revijalnu utakmicu.

Druženje je bilo prvenstveno lokalnog karaktera, odaziv je bio i više nego odličan, a za dojmove smo se obratili i tajniku kluba, gospodinu Ivici Posavcu: „Obzirom da je druženje ove godine organizirano tek prvi puta, zadovoljni smo odazivom, kako djece, tako i roditelja, a takvu tradiciju bismo željeli nastaviti i u budućnosti. Broj „mladih nada“ koje su se odazvale je velik, pogotovo uzevši u obzir da smo dobili 11 novih igrača što nas iznimno veseli. Imamo kvalitetan omladinski pogon te će se sa tom djecom i dalje u klubu kvalitetno raditi.“

Dakako, događaj smo popratili i slikama koje možete pronaći u našoj fotogaleriji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.