Novu sezonu započeli – medaljama

Članovi ITF Taekwondo kluba “Terminator” iz Budinščine nastupili su 02.10.2010. godine na 15. Otvorenom memorijalnom Taekwondo turniru koji se održao u Cazinu, gradu koji se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine. Sam turnir se održava u spomen na prerano preminulog osnivača Taekwondo kluba “BOSNA ĐEMO”iz Cazina, Nuriju Kličića

Na natjecanju je učestvovalo oko 200 natjecatelja iz 19 Taekwondo klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Švicarske. Hrvatsku su predstavljali članovi Taekwondo klubova iz Budinščine, Slavonskog Broda, Novske i Tuhelja.

HUTK (Hrvatska udruga Taekwondo klubova) je na natjecanju imala dva suca (Nuhu i Violeta Rahmanija), dva trenera (Zorana Egredžiju i Renata Ilića), a voditelj Hrvatskog tima bio je Tomislav Đaković.

Rezultati članova Hrvatskog ITF Taekwon-do tima su bili slijedeći:

KADETI

  • Rene Javorić Ilić: 1. mjesto (matsogi 30kg)
  • Matija Jagić: 3. mjesto (matsogi 35kg)
  • Emanuel Egredžija: 4. mjesto (matsogi 40kg)
  • Kruno Egredžija: 4. mjesto (matsogi 45kg)
  • Petrit Rahmani: 1. mjesto (matsogi 55kg)

JUNIORI

  • Petrit Rahmani: 3. mjesto (matsogi 58kg)
  • Andrija  Mustač: 1.mjesto (matsogi 63kg)

SENIORI

  • Kristijan Smodila: 3. mjesto (matsogi 71 kg)

Trener ITF Taekwondo kluba “Terminator” iz Budinščine Zoran Egredžija (te ujedno predstavnik ispred HUTK-a), o turniru kaže: „Natjecanje u Cazinu organizirano je na vrlo visokom nivou u fantastičnoj provedbi Taekwondo saveza Unsko-Sanskog kantona i Taekwondo kluba „Bosna Đemo“ iz Cazina. Navedeno natjecanje prvo je u nizu izbornih turnira za sastav Hrvatskog nacionalnog tima koji će u 2011. godini nastupiti na Europskom Taekwondo prvenstvu u Irskoj te 1. Svjetskom prvenstvu u tradicionalnom Taekwondou kojem će domaćin biti grad Umag i HUTK.

Za prvi nastup nakon ljetne stanke i par treninga – odlično. Ja sam osobno zadovoljan, a s vremenom i više treninga biti će i boljih rezultata, mada su i ovi odlični. Do kraja godine očekuje nas još nekoliko velikih takmičenja.“

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.