JAVNI POZIV za upis djece u Dječji vrtić Budinščina

Upisi u Dječji vrtić Budinščina vršit će se za djecu od navršenih godinu dana do polaska u osnovnu školu sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (“Narodne Novine” broj 10/97, 107/07, 94/13, 98/19) u redoviti (desetosatni) program njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi koji su prilagođeni razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima koji će se provoditi u:

*1 jaslička skupina za 12 djece u dobi od navršene 1 godine do navršene 3 godine

*3 mješovite vrtićke skupine za 60 djece (po svakoj skupini 20), od navršene 3 godine do navršenih 7 godina, odnosno do polaska u osnovnu školu.

Prednost pri upisu djece u Dječji vrtić Budinščina imaju djeca s prebivalištem na području Općine Budinščina koja žive s roditeljima s prebivalištem na području Općine Budinščina.

Zahtjev za upis djeteta u Dječju vrtić Budinščina mogu podnijeti i roditelji s prebivalištem izvan područja Općine Budinščina, čije dijete će se upisati u dječji vrtić ukoliko će za pedagošku godinu 2021.2022. ostati slobodnih mjesta za upis.

Odluku i sve potrebne dokumente možete preuzeti ovdje:

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.