Obavijesti iz Općine za stanovnike Zajezde, srednjoškolce te poljoprivrednike

Obavještavaju se stanovnici Zajezde, odnosno svi korisnici grobnih mjesta na groblju Zajezda, da u Općinu Budinščina dostave podatke o brojčanoj oznaci s točnim podacima o korisniku grobnog mjesta. Navedeno je potrebno zbog izrade katastra i evidencije korisnika grobnih mjesta prema brojčanim oznakama. Cjelovitu obavijest možete preuzeti klikom na ovaj link (PDF dokument).

Nadalje, obzirom da su isplaćeni iznosi (za prva tri mjeseca 2011. godine) koji se odnose na sufinanciranje prijevoza srednjoškolaca u šk. god. 2010/11., pozivamo srednjoškolce, odnosno njihove roditelje, da provjere na svojim računima jesu li im pristigle sve uplate. U slučaju da nekome navedeni iznos nije isplaćen, pozivamo iste da se sa svojom primjedbom obrate u Jedinstveni upravni odjel u zgradi Općine.

Konačno, poljoprivrednici se obavještavaju da će Općina Budinščina sa 1.6. započeti sa obradom i isplatom poticajnih mjera u poljoprivredi, i to za nabavu loznih cjepova, voćnih sadnica i sjemenskog kukuruza. Također napominjemo da je zahtjeve za poticajima potrebno predati najkasnije do 31.5.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.