Goran Jagić nova nada savate boksa

U organizaciji savate kluba “Hrvatski vuk”, u subotu 19. studenog u športskoj dvorani OŠ Đure Prejca u Desiniću, održan je Hrvatski savate kup za kadete (disciplina assaut). Na Kupu je sudjelovalo 10 klubova sa ukupno 60 natjecatelja, a od klubova sa područja KZŽ nastupili su savate klubovi „Hrvatski vuk“ Veliko Trgovišće (Veliko Trgovišće sa podružnicama Budinščina i Tuhelj), „Stubica“ iz Donje Stubice i „Kobra“ Marija Bistrica. Iz podružnice Budinščina nastupili su Goran Jagić, Nikola Fulir, Mak Indra Sever te braća Kruno i Emanuel Egredžija.

Naši takmičari ponovno su bili sjajni; osvojili su četiri medalje, od kojih su dvije zlatne (Goran i Emanuel), a dvije brončane (Kruno i Mak). Trener naših takmičara Zoran Egredžija ističe kako je vrlo zadovoljan njihovim nastupom, dok o samom takmičenju i uspješnoj borilačkoj godini kaže: “Emanuel je četvrti puta zaredom osvojio kup, osvojio je i naslov prvaka, tako da će zasigurno ponovno biti predložen za najsportaša KZŽ u uzrastu pionira, dok je Kruno osvajanjem trećega mjesta u kupu i naslovom prvaka pokazao kako je i on klasa za sebe“.

Kroz 2011. godinu pokazalo se kako su pored naših etabliranih boraca i nove zvijezde na vidiku: „Veliko iznenađenje predstavlja najmlađi član Goran Jagić, koji je osvajanjem kupa i naslova prvaka u savateu razotkrio iznimno kvalitetnog takmičara. Jedino mi je žao što s obzirom na ograničene financijske mogućnosti nismo nastupili na više takmičenja, no uvijek se valja nadati kako će se stvari popraviti po tom pitanju”,  zaključio je Egredžija.

U fotogaleriju smo stavili nekoliko slika iz Desinića, pa vas pozivamo da iste i pregledate klikom na ovaj link.

Ostali tekstovi iz rubrike

1 Response

  1. zoran napisao:

    Hvala Bruno na članku.Što se tiče sredstava po obečanju načelnika sva sredstva za ovu godinu biti če isplačena tako da dio prenosimo u iduću godinu da normalno funkcioniramo.Nadamo se još boljim rezultatima u idućij godini i ovim putem svim mještanima želimo sretan Božić i uspješnu novu 2012 godinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.