Radovan Hercigonja i dalje na čelu HDZ-a Budinščina

U subotu 24. ožujka  u Domu kulture u Budinščini s početkom u 18.00 sati, održana je Izborna skupština Općinske organizacije HDZ-a Budinščina. Uz članove OO-a HDZ-a Budinščina, na Skupštini su bili nazočni i Radovan Kovačiček, Mirko Krznar te Andrija Smetiško (redom čelnici HDZ-a iz Hraščine, Konjščine te Lobora), predsjednik OO HSLS-a Budinščina Željko Koledić te predsjednik OO HSS-a Budinščina Dragutin Dugan.

Nakon otvaranja Skupštine i uvodnih pozdrava, uslijedilo je usvajanje Poslovnika Izborne skupštine te izbor radnih tijela (zapisničara, dva ovjerovitelja zapisnika, povjerenstva za utvrđivanje broja nazočnih izaslanika, izbornog povjerenstva). Nakon navedenih točaka Dnevnog reda, dosadašnji predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Budinščina Radovan Hercigonja izvijestio je o radu iste u proteklom razdoblju.

Nakon što je utvrđeno kako je prisutan dovoljan broj nazočnih izaslanika za održavanja Izbora, uslijedilo je utvrđivanje liste kandidata za predsjednika OO HDZ –a, za članove Općinskog te Nadzornog odbora te za izaslanike na županijsku izbornu skupštinu HDZ-a. Prema odluci stranke, izaslanik na XV. općem saboru HDZ-a biti će predsjednik OO HDZ-a Budinščina.

Nakon glasanja te brojenja listića i izrade zapisnika, Izborno povjerenstvo nazočne je izvijestilo o rezultatima glasovanja. Glasovima članova , za predsjednika Općinske organizacije HDZ-a Budinščina ponovno je izabran Radovan Hercigonja koji trenutno obavlja i dužnost načelnika Općine Budinščina. Nakon usvajanja izvještaja Izbornog povjerenstva, dosadašnji članovi Općinskog i Nadzornog odbora HDZ-a razriješeni su dužnosti, dok su novi članovi rukovodstva stranke primili čestitke od nanovo izabranog predsjednika koji je tom prilikom članovima zahvalio na ukazanom povjerenju, potvrdivši kako će za stranku činiti sve što je u njegovoj moći kako bi dobiveno povjerenje u potpunosti i opravdao.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.