Sa Zagorcima nema šale

U subotu 24. ožujka održan je u Tuhlju međunarodni ITF taekwondo kup „3th Tuhelj Open 2012“ . Na kupu su nastupili taekwondoaši iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske, a od mnoštva takmičara izdvojili bismo članove  taekwondo kluba „Terminator“ iz Budinščine. Iako je u odnosu na prethodne godine odaziv takmičara bio nešto slabiji (ukupno njih 98), to niti najmanje nije značilo da je i konkurencija bila slabija.

Od „terminatora“  iz Budinščine u Tuhlju su nastupili Goran i Karlo Jagić te Emanuel i Kruno Egredžija. Rezultati (treba li to uopće i reći?) – ponovno odlični. Goran Jagić osvojio je prvo mjesto, Karlo treće (u finalu izgubio borbu od fizički nadmoćnijeg takmičara iz Slovenije), dok su Emanuel i Kruno u svoju zbirku medalja dodali dva nova zlata.

Kao šećer na kraju,  zagorski su takmičari složili kadetsku momčad koja je prema riječima trenera Zorana Egredžije „počistila sve pred sobom“.  Pobijedili su najprije Slovence, a zatim i Slavonce, čime su kao najbolji tim osvojili prvo mjesto. Od „terminatora“, za momčad je nastupio Emanuel te je u dvjema iznimno teškim borbama ostvario isto toliko pobjeda.

Sasvim zasluženo, naši su borci nakon takmičenja relaksaciju potražili u termama Tuhelj, dok im ovim putem čestitamo i želimo ovakve (i još bolje) rezultate na takmičenjima koja dolaze.

(slike potražite u fotogaleriji)

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.