Dođite na 4. “Prigorsko – zagorski sejem“

U nedjelju 27. svibnja 2012. godine LAG „PRIZAG“ organizira četvrti po redu “Prigorsko-zagorski sejem. Isti će se održati u Trgovišću, i to u okviru Dana Općine Hrašćina u Krapinsko-zagorskoj županiji. Na “Sejmu” (ispred općinske upravne zgrade) se očekuje 50-tak izlagača, koji će na jednom mjestu prezentirati bogatstvo kulturne, povijesne, turističke, gospodarske i gastronomske ponude cijelog područja LAG-a, a održat će se i predavanje na temu “Kulturna baština zagorskog kraja”.

“Sejem” će se odvijati prema sljedećem programu:

  • 10,30 sati – Pozdravna riječ predsjednice LAG-a
  • 10,40 sati – Stručno predavanje o kulturnoj baštini zagorskog kraja
  • 11,00 sati – Kratki kulturno-umjetnički program
  • 11,15 sati – Svečano otvorenje “Sejma”

Dođite na “Sejem”, uživajte u bogatstvu ponude našeg Prigorja i Zagorja. Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Ostali tekstovi iz rubrike

2 komentara

  1. Branko napisao:

    krajem godine sam na sastanku svih udruga skrenuo pažnju da se o ovakvim događajima obavjeste udruge jer su možda zainteresirane za sudjelovanje ali je opet to izostalo a pogotvo ako dobro vidim ove godine je tema vezana na osnovnu djelatnost udruge “Bratovština Milengrad” tj zaštitu kulturne baštine. Pa bi se rado bili uključili u ovaj događaj ali je informiranje opet izostalo

  2. Bruno napisao:

    Još nije kasno prijaviti se i ići. A što se tiče informiranja, istina je kako za ovaj sejem nismo stavili obavijest, no za prošle sejmove smo i više nego korektno obavješavali (http://www.budinscina.hr/2011/10/12/ususret-3-prigorsko-zagorskom-sejmu-prijavite-se-i-vi/), (http://www.budinscina.hr/2010/11/09/poziv-na-prigorsko-zagorski-sejem/), no osim Gotala se nitko nije prijavio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.