U prvom nastupu do medalje

U snijegom zametenom slovenskom gradiću Postojni, novooformljeni streličarski klub „Budinščina“ zabilježio je prvi nastup. Članovi SK „Budinščina“ nastupili su nedjelju 02.12.2012. na dvoranskom turniru 2 x 18 m. Na 12. memorijalu Mateja Šabca boje našeg kluba branili su Leonard Ferenđa i Deni Babok, pri čemu je Ferenđa u svojoj konkurenciji zauzeo 15.mjesto, dok je državni i europski prvak i višestruki državni rekorder Deni Babok osvojio 3.mjesto. Njegova brončana medalja ostat će zabilježena u analima kao prva medalja streličarskog kluba iz Budinščine.

Sljedeće takmičenje naši streličari imaju već 16.12.2012. u Varaždinskoj areni u sklopu božićnog turnira, a koji će se održati u organizaciji streličarskog kluba “Cekin” iz Varaždina. Na tom će turniru svoju preciznost sa drugim natjecateljima odmjeravati senior Krešimir Babok, junior Deni Babok, te kadet Leonard Ferenđa. Uz streličarski poklić „Sve u zlato” poželimo našim takmičarima sve najbolje.

Spomenimo također kako je SK „Budinščina“ započeo sa treninzima. Treninzi se održavaju ponedjeljkom i petkom od 17:00 do 19:00 sati u športskoj dvorani OŠ „Vladimir Nazor“ u Budinščini. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu i isprobaju ovaj šport!

 

 

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.