Deni Babok juniorski doprvak države

U organizaciji streličarskog kluba “Cekin” i Hrvatskog streličarskog saveza, u nedjelju 10. ožujka 2013. održano je u Varaždinu FITA 2x18m + OR dvoransko prvenstvo Hrvatske 2013., ujedno i 8. turnir iz kalendara natjecanja Hrvatskog streličarskog saveza u 2013. godini. Jubilarno 40. dvoransko prvenstvo održano je u gradskoj športskoj dvorani Arena u Varaždinu.

Na prvenstvu hrvatske nastupilo je 140 streličara, a boje streličarskog kluba “Budinščina” branili su Deni i Krešimir Babok. Među najboljim streličarima u Hrvatskoj (prvenstvu su mogli pristupiti samo streličari koji su ostvarili normu), Krešimir je nakon drugog kruga eliminacija zauzeo 9. mjesto u konkurenciji 25 najboljih seniora-kompaund, dok je Deni u konkurenciji juniori-kompaund među 8 najboljih juniora u Hrvatskoj (nakon četvrtog kruga eliminacija) osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju. U seniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Domagoj Buden, a u juniorskoj Mario Vavro.

Uz srebrnu medalju na prvenstvu Hrvatske, Deni je dobio i plaketu od Hrvatskog streličarskog saveza za osvojeno prvenstvo europe u 2012. godini. Iskrene čestitke članovima streličarskog kluba „Budinščina“ Deniju i Krešimiru na odličnim rezultatima.

Kompletne rezultate možete pogledati na službenim stranicama Hrvatskog streličarskog saveza.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.