Općina Budinščina jedna zona prilikom legalizacije

Temeljem prijedloga kojeg je načelnik Općine Budinščina Radovan Hercigonja iznio na Javnoj tribini na temu legalizacije (održanoj u Domu kulture u srijedu 13. ožujka 2013. godine s početkom u 18,00 sati), Općinsko vijeće Općine Budinščina na 25. sjednici održanoj dana 25.03. 2013. godine donijelo je Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu Općine Budinščina.

U Odluci o komunalnom doprinosu Općine Budinščina („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ 28a/11.), u članku 6. iza stavka 1. dodaju se novi stavak 2. i 3. koji glasi: „Za obračun i plaćanje komunalnog doprinosa u postupcima ozakonjenja (legalizacije) nezakonito izgrađenih zgrada, cijelo područje Općine Budinščina je jedna zona. Stavak 2. ovog članka odnosi se na sve podnositelje zahtjeva koje pristupaju ozakonjenju (legalizaciji) nezakonito izgrađenog objekta do 30. lipnja 2013. godine.

U članku 7. iza stavka 1. dodaje se novi stavak 2. koji glasi: „Jedinična vrijednost komunalnog doprinosa u iznosu od 1,00 kunu/m3 utvrđuje se za sve zgrade ( stambene, poljoprivredne, poslovne i dr.) za koje je podnijet zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju a kojima do dana stupanja na snagu ove Odluke nije izdato rješenje o komunalnom doprinosu, te za sve podnositelje zahtjeva koji zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju predaju Krapinsko-zagorskoj županiji, Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Ispostava Zlatar, Park hrvatske mladeži 2, do 30. lipnja 2013. godine.“

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.