Prijavite se za sudjelovanje na 5. Prigorsko-zagorskom sejmu

Peti jubilarni “Prigorsko-zagorski sejem” održat će se u Koprivničko-križevačkoj županiji, na Kalniku, u okviru Dana Općine Kalnik i to u nedjelju 07. srpnja 2013. godine. Lokacija će biti parkiralište i park kod crkve sv. Brcka gdje će biti postavljena bina i razglas za održavanje programa te stolovi za izlagače. U slučaju lošeg vremena koristit će se prostor Spomen doma, kapaciteta za cca 35 izlagača. Tematsko predavanje biti će turistički potencijali KKŽ, Općine Kalnik i LAG-a PRIZAG i mogućnosti njihovog uključivanja u turističke proizvode područja. Prezentaciju će pripremiti dopredsjednik LAG-a PriZag Kruno Đurec, direktor Turističkog ureda TZ Kalnik. Manifestacija će biti obogaćena kulturno-umjetničkim programom.

Tiskat će se Bilten “Sejma”, plakati, pozivnice, putem lokalnih medija osigurati će se maksimalna medijska popraćenost, tražiti će se sufinanciranje sajma od strane svih triju županija, program će se prijaviti i Ministarstvu poljoprivrede za sufinanciranje manifestacije.

Rok za dostavu izlagača sa svim elementarnim podacima, logovima ili fotografijama, je 20. lipanj. Podatke treba dostaviti na e-mail kristina.matijasec@novi-marof.hr, ili iskoristite jedan od obrazaca na http://www.budinscina.hr/kontakt/ gdje ćete dobiti daljnje upute.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.