Savate boksači pokazali veliko srce

Klub kontaktnih borilačkih športova „Hrvatski vuk“ organizirao je u subotu 7. prosinca s početkom u 9.00 sati humanitarni športski turnir za djecu. Na turniru održanom u športskoj dvorani u Tuhlju sudjelovali su članovi svih podružnica kluba (Tuhelj, Veliko Trgovišće, Budinščina) te djeca iz osnovnih škola iz Klanjca, Kraljevca na Sutli i Kumrovca.

Turnir je organiziran u svrhu prikupljanja novčanih sredstava kojim će se djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja omogućiti izleti i učenje u prirodi, maturalna putovanja, odlasci u kazalište, itd.

Iz budinščinske podružnice odazvali su se Nikola Fulir, Emanuel Egredžija i Mak Indra Sever. Naši savate boksači osvojili su prva i druga mjesta, no to je u ovakvim događajima sporedna stvar. Nakon borilačkog dijela, 6 momčadi odigralo je turnir u malom nogometu u kojem su podjednako uživali igrači i gledatelji.

Trener naših boraca Zoran Egredžija potvrdio je da se članovi kluba redovito uključuju u humanitarne akcije, a nije isključeno da se u svrhu pomoći potrebitima i želje da se mladima ukaže na vrijednosti borilačkih športova turnir ovakvog karaktera održi i u Budinščini.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.