Streličarima medalje u Čakovcu

Streličarski klub „Katarina Zrinska“ iz Čakovca organizirao je u nedjelju 12. siječnja dvoranski turnir prema FITA STAR  2X18m + OR pravilima. Turnir je održan u dvorani GOC-a (graditeljski obrazovni centar) u Čakovcu, na turniru je sudjelovao veliki broj streličara iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Mađarske. Na čakovečkom turniru nastupili su i članovi streličarskog kluba „Budinščina“ te su u jakoj međunarodnoj konkurenciji ostvarili odlične rezultate.

U kategoriji dječaka do 12 godina golim lukom gađao je Maksimilijan Ferenđa te je iza Mađara Davida Nemetha osvojio drugo mjesto. Juniorka Nensi Klemen također je gađala golim lukom te je osvojila prvo mjesto. Teodora Ferenđa gađala je u kategoriji kadetkinja zakrivljenim lukom i osvojila prvo mjesto.

U kategoriji kadeta složenim lukom gađao je Filip Husinec te je osvojio 4. mjesto. Složenim lukom gađao je i junior Deni Babok te u konkurenciji sa slovenskim streličarima osvojio 3. mjesto. Izvrsna juniorka Tamara Brlek gađajući složenim lukom osvojila je 1. mjesto.

Standardnim lukom gađao je senior Dragan Posavec te je osvojio 3. mjesto. Senior Dragutin Posavec gađao je golim lukom te je osvojio 2. mjesto, dok je istim stilom gađao i Božo Brlek te je osvojio 6. mjesto.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.