Maksimilijanu Ferenđi stolnoteniski turnir

Petak 2. svibnja bio je za mještane Općine Budinščina izrazito športski dan. Školarci su igrali stolni tenis, veterani nogomet, dok je građanstvo isprobavalo svoje sposobnosti ili nesposobnosti u korištenju luka i strijele. Bio je to ultimativni test koji je dao odgovor na pitanje „tko će ostati gladan“ nakon što svijet pogodi kataklizma i ljudi budu primorani hranu loviti lukom i strijelom. Ti medvjeda ili medvjed tebe – baš kao u stara dobra vremena…

Na stolnoteniskom turniru kojeg je organiziralo društvo „Naša djeca“ i koji se odvijao u športskoj dvorani OŠ „Vladimir Nazor“ u Budinščini, nastupilo je 17 osnovnoškolaca. Turnir je osvojio Maksimilijan Ferenđa, drugo mjesto pripalo je Dori Kranjec, treći je bio Benedikt Salaj, a četvrti Vinko Nuli.

Na igralištu nogometnog kluba „Milengrad“ odigran je veteranski turnir na kojem su nastupile sljedeće momčadi: „Sloga“ iz Konjščine, „Zanatlija“ iz Zagreba, „Mladost“ iz Belca, „Strmec“ iz Bedenice, „Milengrad 2005“ iz Budinščine te „Mladost“ iz Marije Bistrice. Prvo mjesto pripalo je Bedenici, drugo Belcu, a treće Konjščini.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.