Juniori uvjerljivi protiv Vatrogasca

Juniori Milengrada ugostili su u subotu 20. rujna vršnjake iz nogometnog kluba „Vatrogasac“ Brezova. Iako je tek sredina rujna, juniorima je zbog zgusnutog rasporeda ovo bilo već šesto kolo. S obzirom na gol razliku s kojom su gosti iz Brezove stigli u Budinščinu, od naših smo očekivali barem 10 komada. Pogodili jesmo, no samo ukupan broj zgoditaka. Srećom, nije bilo 5:5 kao što je to bio slučaj prije kojih tjedan-dva, već 8:2 u korist naših. Prilično solidan rezultat s obzirom da su neki momci na terenu djelovali kao da im se baš i ne igra… Da ne bi ispalo da ih samo kritiziramo – samo prenosimo ono što nam je nekolicina potvrdila netom poslije završetka utakmice…

Po našem novom običaju (dobro, možda to ima veze s tim što na utakmicama koje pratimo ima mnogo zgoditaka….) samo ćemo nabrojiti strijelce, dok ćemo ostale (ne)zanimljivosti s utakmice uredno preskočiti.

Karlo Havelka započeo je niz naših već u 3. minuti – usprkos njegovoj tvrdnji da mu se baš i ne igra u napadu, pokazao se kao vrlo vješt napadač. Drugi zgoditak postigao je u 13. minuti Stjepan Babić, dok je svega minutu kasnije danas raspoloženi Andrija Kranjec povećao na 3:0. Četvrti zgoditak ponovno je postigao Havelka. Peti je ponovno pripao Kranjcu, no „vatrogasci“ se nisu predali; naprotiv, svaki put kad je tijekom utakmice Andrija Jurina dobio loptu u noge, bio je to znak za uzbunu. Isti je s lakoćom zabio 2 komada, najprije u 32., a zatim u 39. minuti, dok je i u drugom poluvremenu bio stalna prijetnja za naš obrambeni red.

U drugom poluvremenu golijada se malo usporila što je kod publike koja je sjedila na tribini izazivalo salve zvižduka, uvreda, direktnih i indirektnih prijetnji, podmetanja, kleveta, bacanja baklji i ostalog nenogometnog dekora (ajd’ ok, u strahu od udruga koje se bave pravima djece, priznajemo da smo možda malo pretjerali u opisima…). Kad su to vidjeli naši nogometaši, istog su se trena trgnuli te su zgoditkom Kranjca povećali rezultat na 6:2. Isti je igrač zabio svoj četvrti zgoditak u 67. minuti, dok je konačnih 8:2 postavio Stjepan Pohulek.

Bila je to druga pobjeda naših u nizu (nakon teškog gostovanja u Loboru), te uz 3 neriješena rezultata i 1 poraz nakon ovog kola imaju ukupno 9 bodova.

U nastavku vijesti po prvi put donosimo i pokoji video isječak s utakmice.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.