Emanuel najbolji na Hrvatskom savate kupu

U dvorani OŠ „Lijepa naša“ u Tuhlju održan je 26. listopada Hrvatski savate kup u disciplini assaut za seniorski i juniorski uzrast. U konkurenciji 50 natjecatelja iz 10 hrvatskih klubova, nastupio je i junior Emanuel Egredžija, član savate kluba „Hrvatski vuk“, a koji je na nedavnom Europskom prvenstvu za mlađe juniore osvojio brončanu medalju.

Očekivano, Emanuel je osvojio prvo mjesto te je proglašen najboljim tehničarom u juniorskoj konkurenciji. Ovogodišnji rezultati Emanuelu su osigurali i nominaciju za najboljeg športaša juniorske kategorije u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Spomenimo i da su Emanuel i Mak Indra Sever 18. listopada u varaždinskoj Areni nastupili na međunarodnom turniru u savate boksu „Croatia savate open“. Obojica su osvojili prva mjesta u svojim kategorijama – Emanuel u juniorskoj do 65 kg, a Mak u kadetskoj do 50 kg.

Pozivamo ovom prilikom sve čitatelje da posjete i lajkaju Facebook stranicu Hrvatskog vuka, na kojoj mogu pratiti aktualne novosti, pregledavati fotografije, pohvaljivati, itd. 🙂

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.