Nastavak radova na društvenom domu u naselju Pece

Mještani naselja Pece već duže vrijeme imali su želju da nastave gradnju Društvenog doma. Postojeća građevina čija je gradnja započela prije više godina nije bila privedena namjeni i bilo je krajnje vrijeme da se krene u uređenje. Stoga je Općina Budinščina prepoznala potrebe svojih mještana i prošle je godine u suradnji s Mjesnim odborom Pece krenula u izgradnju Društvenog doma. Objekt je izgrađen i stavljen je krov te je većim dijelom postavljena stolarija.

Ove godine Općina Budinščina je nastavila s ulaganjem. Izvedeni su elektromontažni radovi i vodovodne instalacije nakon čega je postavljena preostala stolarija – ulazna vrata, prozor na kuhinji i tri manja prozora na sanitarni čvor čiji trošak iznosi 9.000,00 kuna bez PDV-a. Uslugu izrade i postavljanja izvela je tvrtka ŽEGER iz Podruta. Nakon toga uslijedilo je unutarnje uređenje ( žbukanje zidova sale, kuhinje i sanitarnog čvora s pripremom za bojanje i montiranje gipskartonskih ploča na stropove. Građevinski materijal osigurala Općina, a gipskartoneske ploče s profilima tvrtka PUNEK GRADNJA koja je i izvodila radove. Cijena ovih radova iznosi 28.025,00 bez PDV-a.

Radove su preuzeli općinski načelnik Radovan Hercigonja, komunalni referent Općine Budinščina Nevenka Mlinarić, direktor tvrtke PUNEK GRADNJA te predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Tomo Žabčić. Mještani naselja Pece imaju samo riječi hvale što su dobili objekt koji služi njihovim potrebama, a načelnik Radovan Hercigonja je istaknuo da se ulaganjem u društvene domove povećava kvaliteta života te zadovoljenje društvenih i kulturnih potreba mještana.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.