Uređena čekaonica zdravstvene ambulante u Budinščini

U utorak 27.10.2016. godine ravnateljica Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije Nada Dogan, dr.med.spec.obit.med, načelnik Općine Budinščina Radovan Hercigonja i zamjenik načelnika Dragutin Dugan obišli su čekaonicu obiteljske i dentalne medicine u Budinščini koja je u potpunosti obnovljena. Ovim uređenjem pokazalo se da postoji odlična suradnja Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije i Općine Budinščina

Na inicijativu načelnika, a što je ravnateljica Doma zdravlja podržala, nabavljena su i ugrađena 2 trodjelna prozora na pročelju čekaonice i time je završeno s nabavkom prozora na ambulanti. Vrijednost nabavke iznosi 7.000,00 kuna sa PDV-om, montažu je izvela tvrtka ŽEGER iz Podruta. U unutarnje uređenje čekaonice uključila se Općina Budinščina na način bojanja zidova umirujućom zelenom bojom u dva tona čime je ambijent posao ugodan za pacijente. Također je izvršeno bojanje cijevi i radijatora, a radove je izveo obrt GRIČAR iz Budinščine te ukupna cijena iznosi 2.407,60 kuna.

Općina Budinščina također je nabavila namještaj za opremanje čekaonice preko tvrtke KVAM SISTEMI iz Zagreba, cijena iznosi 8.500,65 kuna te uključuje 20 stolica koje su presvučene eko kožom u kombinaciji plave i bež boje, stolić i 2 vješalice.

Tijekom obilaska novouređene čekaonice zadovoljstvo nisu skrivali ni liječnica obiteljske ni liječnik dentalne medicine te su se zahvalili ravnateljici Doma zdravlja i načelniku na brizi oko uređenja objekta. Isto tako nazočni pacijenti u čekaonici bili su puni hvale za novouređenu i namještenu čekaonicu.

Načelnik Radovan Hercigonja izrazio je zadovoljstvo što je omogućio mještanima ugodniji i ljepši boravak u zdravstvenoj ambulanti, a zahvalio je i ravnateljici na posjeti te istaknuo da se nada i budućoj suradnji. Od poslova koji predstoje, potrebno je zamijeniti ulazna vrata na zgradi, postaviti dvije-tri nove klupe ispred ambulante te temeljem potreba iskazanih od strane liječnika, priključiti kompletni objekt zdravstvene ambulante na sustav Zagorskog vodovoda kako bi se, što je posebno važno za dentalnu ambulantu, koristila zdrava i čista voda. Načelnik Radovan Hercigonja obećao je da će navedene aktivnosti biti realizirane početkom slijedeće godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.