Jurici Črepinku stolnoteniski turnir

U subotu 29. travnja u dvorani OŠ u Budinščini održan je tradicionalni turnir u stolnom tenisu. Organizator turnira je Društvo “Naša djeca” Budinščina, a od samog početka turnir se održava pod stručnim vodstvom Mirka Lugarca, učitelja TZK u mirovini. Gospodinu Mirku u radu je pomagala gđa Monika Ban, iskusna asistentica i aktivna članica DND-a Budinščina.

Ove godine na turniru su sudjelovala djeca iz općina Budinščina, Hrašćina i Konjščine, a prijavilo se dvadesetak natjecatelja. Igralo se na tri stola uz suđenje bivših natjecatelja na turnirima.

Turnir su posjetili i načelnik Općine Budinščina Radovan Hercigonja te ravnateljica OŠ Vladimir Nazor Budinščina Marija Zozoli.

Svi sudionici turnira na kraju su dobili priznanja za sudjelovanje, a najuspješniji i vrijedne nagrade koje im je uručila tajnica DND-a Budinščina Biserka Pučak.

“Svim sudionicima i posjetiteljima zahvaljujemo se na sudjelovanju, a pobjednicima turnira Jurici Črepinku, Benediktu Salaju i Matiji Keščecu čestitamo na postignutom uspjehu!”, poručila je predsjednica DND-a Budinščina Blaženka Kocman.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.